loading

 

Aparut pe piata auto in 1991, Grupul Radacini este unul din principalii membri distribuitori de autoturisme din Romania. Radacini Motors a devenit importator Opel si Chevrolet in anul 2005, prin inaugurarea unui prim showroom in Bucuresti. In prezent reteaua Radacini cuprinde reprezentante, dealeri auto si service-uri autorizate in Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta si Galati. In 2013 suntem cel mai mare Importator Opel din Romania, cu o cota de piata de peste 30% din totalul vanzarilor Opel in Romania.

Experienta dobandita in domeniul auto este o garantie a calitatii serviciilor pe care le oferim in reteaua Radacini:

  • Oferte avantajoase de finantare
  • Service complet pentru gama de autoturisme Opel, Chevrolet , Caddilac, Hummer
  • Retea proprie de vanzari si service in Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta si Galati

Grupul Radacini a vandut peste 60.000 de autoturisme in tot acest timp.

Firma Radacini, infiintata in anul 1991, a decis sa fructifice oportunitatile oferite de piata auto aflata intr-o continua dezvoltare si sa semneze, in 2005, un parteneriat cu General Motors pentru reprezentarea marcilor Opel si Chevrolet prin firma Radacini Motors.

Radacini Motors a devenit, într-un interval relativ scurt de timp, un partener important al General Motors, reusind sa atinga o cifra de vânzari de 7000 masini Opel si peste 4000 masini Chevrolet de la inaugurarea primului showroom si pana in prezent, si peste 50 masini de lux (NAV).

Personalul angajat in cadrul firmei numara in prezent peste 800 de angajati si mai mult de un milion de clienti au calcat pragul locatiilor Radacini in ultimii 28 de ani.

Si povestea nu se opreste aici. Vom continua sa ne adaptam pietei si mediului de afaceri, si sa ne concentram toate eforturile pentru a satisface necesitatile actualilor si viitorilor clienti.

 

2015

Radacini livreaza cea mai mare flota de Opel Movano din lume. 1300 de masini au fost livrate pentru dotarea scolilor din Romania.

2014

Radacini este dealerul Opel numarul unu ca vanzari in Romania.

2013

Suntem Importatorul Opel nr. 1 in orasele Bucuresti, Braila si Constanta. Radacini Motors s-a evidentiat fata de ceilalti dealeri din Romania prin peste 50% de contracte incheiate in cadrul Opel 24H din perioada 19-20 aprilie 2013. Conceptul nostru este “clienti pe viata” si nu ne vom abate de la acesta nici pe viitor!

2012

In luna aprilie 2012 a fost inaugurata locatia Radacini Motors Galati, showroom si service Opel si Chevrolet.

Respectand aceleasi standarde ale calitatii, luna octombrie 2012 marcheaza extinderea grupului cu inca un lant de showroom-uri in Bulevardul Iuliu Maniu. Chiar daca piata actuala inregistreaza un moment de stagnare, acest showroom este conceput conform noilor standarde de marca Opel care ofera clientilor o experienta de vanzari si service cat mai placuta. Noul showroom este destinat lansarilor de noi modele din gama Opel care vor fi foarte numeroase in perioada imediar urmatore, 1 -2 ani.

2009

In vara anului 2009 a fost finalizat un complex multibrand in orasul Constanta. Cu o suprafata de expunere a autoturismelor mai mult decat generoasa – 750 mp – si o suprafata dubla dedicata service-ului (10 posturi de lucru, linie ITP, geometrie si service roti, tinichigerie, vopsitorie), este cea mai mare locatie Radacini Motors din tara si a necesitat o investitie de 2.5 mil €. Clientii au la dispozitie o sala de asteptare cu minibar, dar si un spatiu pentru parcare de 3.000 mp, iar ca o alta noutate in domeniul serviciilor oferite amintim posibilitatea de schimbare si depozitare a anvelopelor de iarna/vara.

2007

In 2007 s-a deschis si cel de-al patrulea centru integrat de vanzari si service Opel-Chevrolet in Brasov, mutare care a necesitat o investitie de 4 milioane Euro, pentru teren si constructia unei cladiri cu o suprafata de 1250 mp, din care 400 mp sunt alocati showroomului.

In mai 2007 a fost deschis locatia Radacini Motors Braila, showroom si service Opel – Chevrolet.

Tot in 2007 Radacini Motors a intrat pe segmentul auto premium, devenind importator oficial pentru legendarele brand-uri americane (North American Vehicles): Cadillac, Corvette si Hummer, aflate tot in portofoliul General Motors. Pentru a marca aceasta premiera, Radacini Motors a participat la SIAB cu un modern stand in care au fost expuse cele mai reprezentative modele: Cadillac Escalade, Corvette, Hummer H3. Showroom-ul functioneaza intr-o locatie modernizata din Otopeni, careia i se adauga expozitii temporare in Brasov si Braila. GM si-a dorit un partener cu experienta, care sa faca fata standardelor impuse pentru vinzarea acestor marci, de aceea Radacini Motors este singura autorizata din Romania.

2006

La mai putin de 2 ani de la inaugurarea primului showroom, si-a deschis portile si cel de-al doilea complex de showroom si service Opel Chevrolet in fosta locatie Irmex Auto Center din orasul Braila. Evenimentul s-a bucurat de participarea oficialitatilor din Braila, a staff-ului General Motors Southeast Europe si a altor parteneri de afaceri si, desigur, a membrilor conducerii Radacini Grup. Constructia acestei facilitati a început în mai 2006 si a fost finalizata 11 luni mai tarziu. Desigur, si aceasta locatie respecta principiile de “corporate identity” ale General Motors pentru spatiul de expunere si comercializare a autoturismelor, atat prin arhitectura, cat si prin dotari. Complexul auto cuprinde showroomul, cu o suprafata construita de peste 650 mp, service-ul auto cu o suprafata de circa 450 mp, atelierul de caroserii (tinichigerie vopsitorie) cu o suprafata de 500 mp, anexele si parcare pentru autoturisme. Dotarile sunt de ultima generatie si au necesitat investitii de circa 2 milioane Euro.

2005

Amenajarea locatiei din Bd. Timisoara langa Plaza Romania – a necesitat o investitie de 2 milioane Euro. Este vorba de o locatie de tip 3S (vanzari, service, piese de schimb) cu o suprafata totala construita de 2200 mp, din care 500 mp sunt destinati showroomului. Intr-o atmosfera primitoare, consilierii nostri va ofera informatiile tehnice si financiare necesare luarii deciziei de achizitionare a unui autoturism. Dvs. va puteti relaxa in timp ce masina dvs. este pe mana echipei de profesionisti ai atelierului mecanic, de tinichigerie, vopsitorie sau diagnoza. Magazinul de piese are in permanenta un stoc considerabil de piese si accesorii originale, iar pentru fanii celor 2 marci diverse accesorii branduite.Sus pagina